La Summer League referència del territori Espanyol en exposició de joves talents.

Summer Draft League

És la competició referent a l'estiu de el panorama espanyol - en format Summer League - per a jugadors/es que volen testar el seu talent contra els/les millors de la seva edat. Per participar-hi has de ser convidat/da o acceptat/da pel nostre equip de Scouting. Cada Summer League està dividida en competició masculina (MSDL) i femenina (WSDL), i hi ha diversos esdeveniments en funció de la categoria (Pro, U18, U14).


Showcase

La Summer Draft League és un aparador únic per mostrar les teves habilitats com a jove promesa del bàsquet. Participant-hi competeixes contra els millors davant d'Scouts dels clubs més destacats del territori, podent despertar així el seu interès perquè t'uneixis als seus projectes. Ets millor del que els altres creuen? Aquesta és la teva oportunitat, ¡Expose yoursefl!


Workouts

La Summer Draft League està destinada a aquells jugadors/es que volen fer un salt de qualitat en el seu joc, ja que a més de competir contra els/les millors jugadors/es nacionals de la seva edat, tenen l'oportunitat de participar diàriament en "workouts" impartits per entrenadors/es professionals.


Equip SDL

A l'equip de la SDL comptem amb:

  • Entrenadors/es de bàsquet professionals.
  • Entrenadors/es referents de formació i categories sènior d'alt nivell.
  • Fisioterapeutes.
  • Preparadors físics.

Telèfon


+34 690 66 35 99
+34 638 21 40 13